Απάντηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων(ΑΝΕΛ)

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και του δημοσιογράφου της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» Γιώργου Παπαχρήστου με αφορμή άρθρο που εμπλέκει τον Πάνο Καμμένο σε πολεοδομικές παραβάσεις στο κτίριο, όπου στεγάζεται το κόμμα, στην περιοχή της Καλλιθέας.

Ειδικότερα ο δημοσιογράφος αναφέρει στο δημοσίευμα ότι το τμήμα αυθαιρέτων της Πολεοδομίας Καλλιθέας έχει διαπιστώσει σε τυχαίο έλεγχο στο κτίριο επί της οδού Χαροκόπου 2 αυθαίρετα κατασκευασμένες δύο σκάλες, δύο ράμπες και και μία αυτόματη μπάρα για τον έλεγχο στην είσοδο του χώρου στάθμευσης και ότι παρά τις συνεχείς οχλήσεις του οικείου αστυνομικού τμήματος για τον εντοπισμό του υπευθύνου, τον οποίο κατονομάζει ως τον Πάνο Καμμένο, δεν υπάρχει καμιά απάντηση.

Το δημοσίευμα υπαινίσσεται ακόμα περίεργες καθυστερήσεις στη διαδρομή της μηνυτήριας αναφοράς από το υπουργείο Δικαιοσύνης προς τη Βουλή.

Απαντώντας η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝ.ΕΛ. Χρυσοβελώνη


κάνει λόγο για «δημοσιεύματα λάσπης», χαρακτηρίζοντας τον δημοσιογράφο «γνωστό συκοφάντη» και τον καλεί «να είναι πιο προσεκτικός διότι μόνος του οδηγείται σε «ξεφτίλες».

Σε σχετική δήλωσή της επισημαίνει τα εξής:

«Πρώτον, το συγκεκριμένο κτίριο δεν ανήκει στην ιδιοκτησία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ώστε να έχει ευθύνη ο Πρόεδρος του Κινήματος, ούτε ανήκει στην ιδιοκτησία του Πάνου Καμμένου το υπόγειο, ισόγειο και ο πρώτος όροφος του κτιρίου, όπου φέρεται να έχουν γίνει κάποιες κατασκευές προ πολλών ετών.

Δεύτερον, για περίπου ένα έτος η σχετική δικογραφία παρέμενε στα χέρια ενός πταισματοδίκη, καθώς δεν υπήρχαν στοιχεία που να οδηγούν στη διακρίβωση της καταγγελλόμενης πολεοδομικής παράβασης, αλλά και τεκμηρίωσης οποιασδήποτε ποινικής ευθύνης του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Τρίτον, οι καταγγελλόμενες πράξεις δεν συνδέονται με την άσκηση των κοινοβουλευτικών του αρμοδιοτήτων, παρά μόνον υποκρύπτεται πολιτική σκοπιμότητα, με μοναδικό σκοπό να τρωθεί η εικόνα του, το κύρος του, αλλά και να πληγούν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Τέταρτον, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ουδέποτε κλήθηκε σε προκαταρκτική εξέταση, όπως ο νόμος ορίζει, για να εκθέσει τις απόψεις του».

Από:newpost

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων