Μαριάς: Ψηφοφορία για τις Γερμανικές αποζημιώσεις.

Ο Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς, παραμένοντας πιστός στη βασική του θέση για την διεκδίκηση των Γερμανικών Αποζημιώσεων διοργανώνει διαδικτυακή ψηφοφορία για τη συλλογή υπογραφών, ώστε να πιεστεί η Κυβέρνηση να εγγράψει επιτέλους τις Γερμανικές Αποζημιώσεις στον κρατικό προϋπολογισμό.

Η διαδικτυακή αυτή ψηφοφορία, στόχο έχει να αναγκάσει την κυβέρνηση να αναλάβει πρακτικές πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση της αποτελεσματικής διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα και να θέσει την Ελληνική Βουλή προ των ευθυνών της.

Όπως δήλωσε ο Νότης Μαριάς «η Γερμανία δεν μπορεί πλέον να κρύβεται και σύντομα θα αναγκαστεί να σεβαστεί τις Διεθνείς Συνθήκες που της επιβάλουν την καταβολή των Πολεμικών Επανορθώσεων, την επιστροφή του Κατοχικού Δανείου,την αποζημίωση των συγγενών των θυμάτων που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής και την επιστροφή των αρχαιολογικών θησαυρών που λεηλατήθηκαν από τους ναζί.

Καλούμε όλους τους απανταχού Έλληνες να στηρίξουν τον δίκαιο αυτόν αγώνα ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ. Καλούμε και την Ελληνική Βουλή να πράξει το ίδιο.»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ VIDEO ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ