ΕΣΠΕΗΠ: Ο αγώνας συνεχίζεται.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,

Η Ένωσή μας σε συνεργασία και συμπόρευση με τις υπόλοιπες Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας καλεί και τις υπόλοιπες Ενώσεις Στρατιωτικών, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τη λαίλαπα των δυσμενών και δυσβάστακτων ασφαλιστικών και οικονομικών μέτρων που έχουν ληφθεί, αλλά και αυτών που δρομολογούνται, με την εφαρμογή νέου μισθολογίου, που οι διαρροές προς τα Μ.Μ.Ε. εμφανίζουν νέες δυσβάστακτες περικοπές, παραβιάζοντας κατάφορα την απόφαση του ΣτΕ περί αποκατάστασης των αποδοχών μας στα επίπεδα του Ιουλίου του 2012,

Α π ο φ ά σ ι σ ε:

Να συμμετάσχει δυναμικά στην πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 17:00 στη πλατεία Συντάγματος.

Σας καλούμε να δώσετε δυναμικό παρόν – μήνυμα ανατροπής αυτών των πολιτικών μέτρων. Να θυμάστε ότι παλεύουμε για το μέλλον το δικό μας,  των παιδιών μας και για το μέλλον της Πατρίδα μας!!!

Οι επιθυμούντες που θέλουν να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση παρακαλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους έως και 18 Φεβρουαρίου 2017 στα παρακάτω τηλέφωνα μελών του ΔΣ της Ένωσης μας προκειμένου να γίνει η κατάλληλη μίσθωση λεωφορείου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς και το αντίτιμο ανάλογης συμμετοχής σας.

 

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

– Θεοδώρου Γεώργιος 6937453787 (*7453787)

– Στρατσιάνης Παναγιώτης 6936563126 (*736126)