Κετσπάγια: Είμαστε έτοιμοι

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος την Κυριακή κόντρα στην Ξάνθη δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο προπονητής μιλώντας στην κάμερα της ΝΟVAαναφέρθηκε στο πρώτο ματς πρωταθλήματος, την ετοιμότητα της ομάδας, αλλά και τη διάταξη.

Αναλυτικά:

«Είναι καλή ομάδα η Ξάνθη. Μια καλά δουλεμένη ομάδα, με έναν προπονητή που δουλεύει αρκετά χρόνια στην ομάδα. Πάντα μου άρεσε η Ξάνθη. Είχε καλή οργάνωση στον αγωνιστικό χώρο και ήξερε τι ήθελε. Δεν πιστεύω ότι είναι ομάδα η Ξάνθη που θα έρθει να κλειστεί. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Περιμέναμε εδώ αρκετό καιρό να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Καλό είναι που ξεκινά το πρωτάθλημα. Το μόνο που μας… χαλάει είναι ότι ξεκινάμε το παιχνίδι πολύ νωρίς. Ειδικά στην Ελλάδα, σε αυτή την εποχή, με τη θερμοκρασία που υπάρχει δε πιστεύω να είναι λογική απόφαση να ξεκινήσουμε στις 4 το απόγευμα. Αλλά τι να κάνουμε; Αυτή είναι η απόφαση και εμείς πρέπει να συμμορφωθούμε σε αυτή».

Αν θα επηρεαστούν οι παίκτες από την αναβολή;

«Αυτός ήταν ο λόγος που πολλα φιλικά. Σίγουρα όταν ξέρεις ότι ξεκινάς το πρωτάθλημα μια συγκεκριμένη ημερομηνία και αλλάζει συνεχώς αυτό, αφου δεν είναι ότι αναβλήθηκε μια εβδομάδα, μας έδωσε την ευκαιρία να προετοιμάσουμε την ομάδα και πιστεύω είμαστε έτοιμοι».

Αν έχει καταλήξει στο σύστημα;

«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και πώς να παίξουμε. Δεν θα έλεγα ότι είχαμε δοκιμάσει πολλά σχήμα. Είναι τι χρειάζεται να αλλάξεις μέσα στο παιχνίδι. Αλλά για την αρχή ξέρουμε τι να ακολουθήσουμε και αυτό θα ακολουθήσουμε».

Πηγή:ΑΕΚ365